#

У селищі Димер від COVID-19 помер лікар (ФОТО)

18.11.2020 18:20
У селищі Димер від COVID-19 помер лікар (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в селищі Димер Вишгородського району коронавірус забрав життя у лікаря-рентгенолога Олександра Коренятка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Вишгородська Центральна Районна Лікарня" у Faсebook.

У повідомленні розповідається, що медична спільнота сьогодні втратила свого колегу, лікаря-рентгенолога Олександра Коренятка, який з 1980 року працював в медичному закладі розташованому в селищі. Димер. Весь свій трудовий шлях провів в одному закладі.

Нехай добрий, світлий спомин про Олександра Анатолійовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Колектив КНП "Вишгородська ЦРЛ" ВРР глибоко сумує з приводу цієї непоправної втрати та висловлює щирі співчуття родині померлого. Світлої пам’яті нашого колеги та усіх медиків, яких ми втрачаємо під час коронавірусної пандемії, - наголошується в дописі.

Нагадаємо, що "Вишгородський історико-культурний заповідник" презентував фільм "Бортництво Полісся: архаїчна традиція в сучасному вимірі".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: