#

У Щасливому відкрили дизайнерський "Сільпо" за мотивами "Маленького принца" (ФОТО)

19.03.2021 19:05
У Щасливому відкрили дизайнерський "Сільпо" за мотивами "Маленького принца" (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 19 березня, у селі Щасливе на Бориспільщині відкрили новий дизайнерський "Сільпо" за мотивами найвідомішого твору Антуана де Сент-Екзюпері

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу групи компаній Fozzy Group.

Під зоряним склепінням магазину парить величезний літак пілота, котрого Принц зустрів на Землі. А на полицях красуються добірні продукти, що прилетіли сюди з різних куточків планети. Власний імпорт "Сільпо" вишукує та привозить для Гостей найцікавіше більше ніж з 60 країн світу.

На острівці "Лавки Традицій" представлені делікатеси від завзятих українських ремісників і спадкоємних фермерів, а також справжні скарби для гурманів — slow food продукти.

У новому магазині є фірмова риба власного копчення, гриль, м’ясо до шашлику, вироби власної кондитерської, духмяний подовий хліб з печі та гречаний багет, без якого не можна уявити жоден "Сільпо". У відділі власної кулінарії готують страви на будь-який смак — від вареників та олів’є до азійського удону та курки-теріякі. Відпочити та підкріпитися можна у фудхолі магазину, де розташована колекція примірників Екзюпері, виданих різними мовами світу.

У супермаркеті можна відшукати троянду, що надійно зберігається у колбі, – саме так, як вигадав дбати про неї Принц. Утім, головне – для своїх коханих тут можна знайти безліч інших, дієвих і приємних варіантів прояву турботи. А от як справді краще доглядати за трояндами підкаже флорист у квітковому бутіку "Сільпо".

Планета, яку розривають баобаби, нагадує, що споживання має бути екологічним. Використання багаторазового пакування значно зменшує кількість відходів. Крім екоторбинок для покупок, у "Сільпо" є вибір чашок, які зручно носити з собою, а отже замовляючи каву більше не брати паперові стаканчики з пластиковими кришками. На 11 класичних та 7 самокасах у якості альтернативи пластику є крохмальні пакети, що можна компостувати.

Також нагадаємо, що компанія "Сільпо-Фуд" відмовилася придбати контроль над активами групи "Фуршет" у чотирьох містах Київської області.








Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: