#

У школах Ірпінської громади стартував проєкт "Привіт, сусід!" (ФОТО)

21.01.2022 10:00
У школах Ірпінської громади стартував проєкт "Привіт, сусід!" (ФОТО)
Фото з місця подій

У середу, 19 січня, заклади загальної середньої освіти Ірпінської міськоїї територіальної громади розпочали проєкт "Привіт, сусід!", під час якого учні усіх школи будуть знайомити один одних зі здобутками шкільного самоврядування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Управління освіти і науки Ірпінської міської ради" у Facebook.

В управлінні акцентують, що проєкт спрямований на згуртування учнівської молоді, тим самим зробивши життя учнів насиченим і цікавим.

Першою рада лідерів Ірпінської громади разом із координаторами та спеціалістом управління освіти та науки Тетяною Панасюк, відвідали Ірпінську спеціалізовану загальноосвітню школу I-III ст художнього профілю №1 ім А С Макаренка. 

Президент школи Анна Пальчиківська з помічницею Яриною Білоцерківець презентували модель учнівського самоврядування закладу освіти, поділилися досвідом організації заходів та планами на майбутнє.

У повідомленні зазначають, що наступними презентують свій досвід учнівське самоврядування Ірпінської СЗОШ №2.

Нагадаємо, що викладачка Ірпінської ЗОШ №17 Оксана Устименко стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2022" у номінації "Інформатика".



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: