#

У Славутичі ділилися досвідом у сфері енергозаощадження та енергоефективості

31.03.2019 17:08
У Славутичі ділилися досвідом у сфері енергозаощадження та енергоефективості
Фото з мережі Інтернет

29 березня місто Славутич відвідала Народний депутат України Наталія Кацер-Бучковська, аби оцінити реалізацію проектів у сфері енергетики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Славутицької міської ради.

Нардеп очолює  підкомітет з питань сталого розвитку, стратегії та інвестицій Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу.  Вона виступає прихильником "зеленої" енергетики,  є  аналітиком  з енергетичних питань, а основними темами її публікацій є роль альтернативних джерел енергії для економіки країни, механізми фінансування енергетичних проектів, а також інвестиційні можливості для України.

Тому не випадково Народному депутату України цікава була інформація про Славутич, де  приділяється велика увага  впровадженню заходів щодо  енергозаощадження та енергоефективості. 

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Міський голова Юрій Фомічев  надав вичерпну інформацію про реалізовані проекти з термомодернізації у місті; участі у програмах "Асоціації енергоефективних міст України" та "Угоді мерів щодо клімату та енергії"; запровадження системи енергоменеджменту; впровадження Плану дій сталого енергетичного розвитку; запровадження ринку теплової енергії; створення енергетичного кластеру; започаткування у Славутичі першого в Україні муніципального енергокооперативу "Сонячне місто". 

Наталія Кацер-Бучковська детально ознайомилася з  роботою котельні ТОВ "Екоенергогенерація" та оглянула будівництво нової  теплової електростанції групи компаній "УКРТЕПЛО".

Переглянувши виконану роботу, нареп підсумувала, що Славутич має успішний напрацьований досвіт з енергозаощадження та енергоефективості, яким готовий ділитися з іншими громадами. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: