#

У Славутичі провели благодійний ярмарок

26.01.2020 16:40
У Славутичі провели благодійний ярмарок
Фото з місця події

Нещодавно у Славутичі в Кіноконцертному комплексі місцеві жителі зібралися на благодійний ярмарок, на якому зібрали більше ніж 34 тисячі гривень на лікування дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Багате розмаїття виробів декоративно-прикладного мистецтва, смаколиків, найрізноманітніших сувенірів представили школи, ліцей, дитячі садочки, ПДМ, ДШМ, бібліотеки міста, Центр”Благодар”, Кіноконцертний комплекс, відділ культури, національностей та релігій, творчі колективи міста, представники різних організацій.

Ведуча цього благодійного заходу – директор Кіноконцертного комплексу Лариса Маслій, коментуючи весь хід подій наголосила, що добро і є найчарівнішими ліками, які виліковують від багатьох хвороб. Цю акцію підтримали представники міської влади, трудових колективів, організацій, творчі колективи та окремі виконавці – співаки, танцюристи, музиканти.

Завітав на ярмарок і міський голова Юрій Фомічев. На ярмарку зібрали 34468 гривень.

"Ці кошти, разом з теплом своїх сердець, учасники акції передають на лікування нашим славутичанам – трьохрічному Данилу Кравченко та чотирнадцятирічному Данилу Назарову. Творимо добро разом!” – йдеться на сторінці Славутицької міської ради.

Також нагадаємо, що 19 січня у Славутичі у одному з барів між двома п’яними чоловіками сталася сварка, в ході якої один з них вдарив опонента ножем у живіт.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: