#

У Славутичі місцевий житель допоміг правоохоронцям зловити крадіїв

21.12.2020 15:10
У Славутичі місцевий житель допоміг правоохоронцям зловити крадіїв
Фото з місця події

Вночі житель Славутича помітив, що двоє невідомих проникли до одного з боксів місцевого гаражно-будівельного кооперативу

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, небайдужий житель розповів про зловмисників власнику та викликав на місце події поліцію, яку одразу прибули.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, поліцейським вдалось розшукати зловмисників та затримати їх "на гарячому". Крадіями виявилися місцеві мешканці 23 та 29 років.

Встановлено, що чоловіки викрали електроінструменти, музичне обладнання та велосипед і в подальшому планували їх продати. Більша частина викрадених речей вже відшукана та в подальшому буде повернута власнику.

Чоловіків затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Один зі зловмисників вже був раніше судимий за вчинення майнових злочинів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, - йдеться у дописі.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у Славутичі пройшло четверте засідання міської ради, де депутати розглянули значну кількість питань.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: