#

У Славутичі після втручання нардепки вдалося затримати банду злочинців (ФОТО)

27.05.2020 11:23
У Славутичі після втручання нардепки вдалося затримати банду злочинців (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 26 травня, у місті Славутич за сприяння депутатки Ольги Василевської-Смаглюк було повідомлено про підозру місцевій банді, яка минулого року пограбувала та побила жителя міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту " Ольга Василевська-Смаглюк - Округ 96" у Facebook.

Підозру повідомили місцевим "авторитетам" Арману Хачатряну, Євгенію Стаханову та Олександру Щукіну. Останній, до речі, є керівником місцевої громадської організації з гучною назвою "Громадська мерія Славутича".

Відомо, що ще в травні 2019 громадянин А. Беленко звернувся до місцевого відділу поліції із заявою про те, що ці чоловіки відкрито заволоділи його мобільними телефонами, спортивним інвентарем. Ба більше, погружуючи зброєю, відвезли його до лісосмуги в межах Славутича, де нанесли телесні ушкодження та незаконно заволоділи його автомобілем Toyota.

Однак, слідство у цій справі за рік не дало жодних результатів.

Тоді я звернулась особисто до міністра Авакова та керівника ГУ Нацполіції Київської області Нєбитова. Лише після цього справу вдалось зрушити з місця - в березні 2020 розслідування було доручено обласному слідчому управлінню Нацполіції, - повідомляє нардепка.

Цю кримінальну справу розслідували майже два місяці та наразі передали її до суду.

Дякую керівництву та співробітникам ГУНП в Київській області та обласної прокуратури за професійно проведену роботу. Будемо спостерігати за подальшим розглядом цієї кримінальної справи в суді, - додає Василевська-Смаглюк.

Варто сказати, що Хачатрян А. та Стаханов Є. також фігурують у справі щодо  жорстокого вбивства колишнього військового Юрія Булата влітку 2019. В даний час ця справа розглядається в суді.

Нагадаємо, що в місті Славутич правоохоронці затримали двох 19-річних місцевих мешканців, які займалися збутом наркотичних та психотропних речовин.



Читати "Моя Київщина" у Facebook