#

У Славутичі пройде інвестиційний форум та економічна конференція

18.03.2021 10:45
У Славутичі пройде інвестиційний форум та економічна конференція
Фото з мережі інтернет

15 квітня 2021 року в місті Славутич Київської області відбудеться конференція "Досвід міст в економічному розвитку" та інвестиційний форум "Славутич: тут є життя"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Славутич-ЄС: Економічний розвиток" у Facebook.

15 квітня 2021 року в місті Славутичі Київської області відбудеться конференція "Досвід міст в економічному розвитку" та  інвестиційний форум "Славутич: тут є життя" з метою висвітлення здобутків Славутича в сфері економічного розвитку та формування інвестиційної привабливості.

Виконавчий комітет Славутицької міської ради презентуватиме результати реалізації грантового проєкту Європейського Союзу "План місцевого економічного розвитку. Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону", що впроваджений на виконання ініціативи Європейського Союзу "Мери за економічне зростання".

Серед учасників – представники від Європейського Союзу, міністерств, облдержадміністрацій, міжнародних фінансових організацій та фондів, міст-підписантів Ініціативи ЄС, органів місцевого самоврядування, торгово-промислових палат, бізнесу та інвесторів тощо.

Нагадаємо, що мер міста Славутич Вишгородського району дав доручення відповідним відділам виконкому скласти мапу доступності Славутича.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: