#

У Славутичі стартувала благодійна акція зі збору гуманітарної допомоги для воїнів АТО

23.01.2021 18:30
У Славутичі стартувала благодійна акція зі збору гуманітарної допомоги для воїнів АТО
Фото з місця події

У Славутичі стартувала благодійна акція "Подаруй тепло солдату" зі збору теплих речей та смаколиків для воїнів АТО

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Армія Inform".

Триватиме ця акція до кінця лютого 2021 року. Збір гуманітарної допомоги організовано на базі Соціально-психологічного центру міста Славутич.

Ми співпрацюємо з місцевою волонтерською організацією "Соняшник", – ідеться у дописі.

Ця організація щопонеділка відправляє на Схід України штани, светри, шарфи, манишки, шапки під каски, шкарпетки, рукавиці, нитки для в’язання, чай, каву, цукор, смаколики тощо.

У нашій установі є також люди поважного віку, які в’яжуть шкарпетки воїнам, найстаршому з них 82 роки. Тобто люди це приносять нам, а ми передаємо волонтерам. "Передай тепло солдату" — це також і душевне тепло, зокрема малюнки, що потрапляють на фронт, — розповіла практичний психолог місцевого Соціально-психологічного центру Дар’я Мельник.

Як зазначають організатори акції, небайдужі містяни проявляють високу активність. За невеликий проміжок часу вже зібрано чимало теплих речей.

Надалі представники Центру планують провести сімейний розважальний захід "Розфарбуй зиму" для учасників АТО/ООС та членів їхніх родин.

Нагадаємо, що 21 січня відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету, яку провів міський голова Славутича Юрій Фомічев.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: