#

У Славутичі тендерний комітет обрав переможцем учасника, який надав недостовірні документи

27.01.2021 20:40
У Славутичі тендерний комітет обрав переможцем учасника, який надав недостовірні документи
Фото з мережі Інтернет

До суду звернулася прокуратура, яка вимагає визнати недійсним рішення тендерного комітету та договору будівельного підряду на суму понад 10 млн грн у місті Славутич

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Броварською місцевою прокуратурою, в ході опрацювання в системі публічних закупівель "Рrоzоrrо" інформації про закупівлю робіт з реконструкції дорожнього покриття у Славутичі, виявлено факт подання учасником відкритих торгів у складі тендерної пропозиції недостовірних документів та інформації на підтвердження відповідності учасника кваліфікаційним критеріям, встановленим замовником.

Разом з тим, тендерним комітетом замовника зазначені порушення залишено поза увагою і визначено вказаного учасника переможцем закупівлі, а в подальшому укладено з ним договір будівельного підряду.

За таких обставин, керуючись положеннями ст. 23 Закону України "Про прокуратуру", заступник керівника Броварської місцевої прокуратури звернувся до суду з позовом про визнання недійсним рішення тендерного комітету замовника та договору будівельного підряду на виконання робіт з реконструкції дорожнього покриття у Славутичі.

Нагадаємо, що у Славутичі стартувала благодійна акція "Подаруй тепло солдату" зі збору теплих речей та смаколиків для воїнів АТО.

Читати "Моя Київщина" у Facebook