#

У Славутичі в навчальних закладах покращать протипожежну безпеку

29.01.2021 19:20
У Славутичі в навчальних закладах покращать протипожежну безпеку
Фото з місця події

Учора, 28 січня, у Славутичі за круглим столом зібралися депутати, які обговорили плани з благоустрою міста та капітального будівництва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Славутицька міська рада" у Faсebook.

Депутати, керівники структурних підрозділів виконкому та міськради зібралися у залі засідань для того, щоб до чергової сесії, що відбудеться 5 лютого, відпрацювати міські програми щодо благоустрою міста та капітального будівництва.

Міський голова Юрій Фомічев, повідомив, що є проблема із фінансуванням міських об’єктів за рахунок коштів від будівництва ЦСВЯП, бо НАЕК "Енергоатом" має велику заборгованість. Також додав, що до Славутича будуть залучатися кошти державного фонду регіонального розвитку, обласного бюджету.

Сергій Ворона, який є начальником управління капітального будівництва, надав перелік робіт, що потребують виконання. Депутати погодилися виділити кошти у 2021 році на виконання робіт із протипожежну безпеки у навчальних закладах, дороги між котеджною забудовою та вздовж супермаркету "Фора", розробку заходів із забезпечення мешканців Добринінського кварталу (котеджна забудова) електропостачанням.

Зауважується, що остаточний перелік робіт буде розглядатися на постійних комісіях.

Нагадаємо, що до суду звернулася прокуратура, яка вимагає визнати недійсним рішення тендерного комітету та договору будівельного підряду на суму понад 10 млн грн у місті Славутич.

Читати "Моя Київщина" у Telegram