#

У Славутичі відбудеться масштабний Міжнародний семінар для студентів-архітекторів

08.07.2021 19:16
У Славутичі відбудеться масштабний Міжнародний семінар для студентів-архітекторів
Фото з мережі Інтернет

У серпні у Славутичі відбудеться масштабний Міжнародний семінар для студентів-архітекторів "SESAM 2021 Poliklinika" від Європейської Архітектурної Студентської Асамблеї

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Славутицька міська рада" у Facebook.

Вперше ця подія проходитиме в Україні.

До Славутича приїдуть близько 100 молодих професіоналів та майбутніх архітекторів, щоб дослідити тему охорони здоров'я та її зв'язку з архітектурою, ще 150 долучаться онлайн.

Події семінару відбуватимуться у такі дати: 2-10 серпня / 12-20 серпня / 22-30 серпня 2021. Основна локація - стара закинута поліклініка.

Протягом місяця у місті будуть працювати близько 30 майстерень від проектування та будівництва до теоретичних досліджень та концептуального мистецтва, проводитимуться відкриті лекції, семінари, а на День Незалежності відбудеться великий концерт з відомими українськими гуртами. До заходу можуть долучатися і славутичани у ролі волонтерів, глядачів та просто гостинних містян.

SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine  є частиною Проєкту "Славутич - Мала культурна столиця України" та відбувається за підтримки Славутицької міської ради та Українського культурного фонду.

Також нагадаємо, що у межах програми "Велике будівництво" у місті Славутич тривають роботи з реконструкції критого басейну.

Читати "Моя Київщина" у Telegram