#

У Славутичі відкрили Туристично-інформаційний центр

28.09.2021 12:10
У Славутичі відкрили Туристично-інформаційний центр
Фото з місця події

Учора, 27 вересня, у Славутичі День туризму відсвяткували відкриттям нового Туристично-інформаційного центру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Славутицька міська рада" у Facebook.

Туристично-інформаційний центр знаходиться у приміщенні Кіноконцертного комплексі. У ньому на своє професійне свято зібралися підприємці сфери гостинності. Після вступного слова від директорки Агентства регіонального розвитку Арини Старовойтової, презентації послуг, перших результатів діяльності ТІЦ від фахівчині з туристичного обслуговування Кристини Бельченко, із вітальною промовою виступив Юрій Фомічев. Міський голова підкреслив важливість відкриття ТІЦ як вхідної точки на мапі подальшого розвитку локальної туристичної індустрії та побажав успіхів підприємцям сфери туризму.

Далі зауважується, що в межах співпраці між приватними сектором та владою був підписаний важливий Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю щодо цілей сталого розвитку між Славутицькою територіальною громадою, Агентством регіонального розвитку м. Славутича та компанією "Севен Грем". Відзнаки "Ексклюзивний партнер ТІЦ" отримали Ігор Папкович, Катерина Волкова, Олег Соломатін, Юрій Оленич, які активно співпрацюють з ТІЦ у продажу сувенірів з айдентикою міста.

Також 27 вересня відбулася і безкоштовна екскурсія містом від ТІЦ. Колективу Центру було приємно отримати у подарунок "Абетку Славутичанина" від авторки Ірини Терещенко, яка стала учасницею екскурсії. Сюрпризи та вітання отримала команда АРР та ТІЦ від адміністрації готелю "Славутич", турагентства "Чорнобильвнешсервис", відділу міжнародного співробітництва та інформації ДСП ЧАЕС та багатьох інших.

Нагадаємо, що 24 вересня у Славутичі на службу заступило два поліцейські офіцери громади: старший сержант поліції Роман Січко та старший лейтенант поліції Олександр Павленко.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: