#

У Славутичі запустили проєкт "Поліцейський офіцер громади"

25.09.2021 10:20
У Славутичі запустили проєкт "Поліцейський офіцер громади"
Фото з мережі Інтернет

Учора, 24 вересня, у Славутичі на службу заступило два поліцейські офіцери громади: старший сержант поліції Роман Січко та старший лейтенант поліції Олександр Павленко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Вишгородської районної ради.

Розповідається, що правоохоронці для того, щоб стати поліцейськими успішно пройшли конкурсний відбір та спеціалізоване навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Заступник начальника Вишгородського районного управління поліції, полковник Сергій Чумак привітав із початком роботи поліцейських офіцерів громади та вручив перший ключ від машини для поліцейських офіцерів.

Від усієї громади міста, міський голова Юрій Фомічев вручив офіцерам другий ключ від автомобіля, прапор Славутича та відзначив значимість нової програми, адже безпека громадян вкрай важлива для комфортного проживання у місті.

Слова вдячності від громади міста були адресовані начальнику Головного управління Національної поліції в Київській області, генералу поліції третього рангу Андрію Нєбитову за активну учать і допомогу у реалізації такого важливого для міста проєкту.

Також зауважується, що поліцейський офіцер громади – це ще один крок у реформуванні Національної поліції, який ставить за мету забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки буде забезпечувати порядок, своєчасно реагувати на проблеми громади, а й проживати у громаді.

Сучасна поліцейська станція відкрила свої двері у будинку по проспекту Дружби народів №15, де створені всі умови для несення служби: обладнані робочі місця, дитяча кімната. Телефони офіцерів громади:

  • Романа Січка 063 622 7839;
  • Олександра Павленка 0634879150.

Нагадаємо, що у Славутичі триває реконструкція критого басейну, збудованого в 1988 році.

Читати "Моя Київщина" у Telegram