#

У Славутичі збудують басейн за принципами безбар‘єрності

24.03.2021 16:20
У Славутичі збудують басейн за принципами безбар‘єрності
Фото з мережі інтернет

Сьогодні, 24 березня, під час онлайн-брифінгу, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін розповів, що в рамках державної програми "Велике будівництво" цього року збудують та реконструюють 6 спортивних об‘єктів в області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Серед запланованих об’єктів і басейн у місті Славутич. Його буде збудовано за принципами безбар‘єрності.

В місті Славутич, яке є пілотним в Україні зі створення безбар’єрного простору, буде відновлено басейн. Він забезпечить високий рівень надання оздоровчих послуг населенню міста та прилеглих територій, в тому числі для маломобільних груп населення, – розповів голова Київської ОДА.

Окрім цього у 2021 році планується будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в Миронівці, стадіону в селі Переяславське та стадіону Волошинівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок" імені Героя України Руслана Лужевського. Також реконструюють стадіон Білоцерківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів, та збудують академію спорту в Бучі.

Українські міста повинні бути зручними для мешканців, тому принципи безбар‘єрності ми враховуємо під час будівництва всіх наших соціальних інфраструктурних об‘єктів, – підкреслив голова Київщини Василь Володін.

Нагадаємо, що голова Згурівської громади Василь Цвик разом з головним архітектором Тетяною Козаченко оглянули пам’ятку будівництва та архітектури, де будуть відпочивати жителі та гості Згурівщини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: