#

У Славутичі зроблять ремонт молодіжного центру для покращення доступності

09.06.2021 17:53
У Славутичі зроблять ремонт молодіжного центру для покращення доступності
Фото з мережі інтернет

У Славутичі реалізують програму ремонту БК "Енергія" та молодіжного центру для підвищення їхньої доступності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Славутицьку міську раду у Телеграмі.

Славутицькою міською радою у цьому році була затверджена міська цільова програма "Славутич – безбар’єрне місто" у якій детально прописані завдання щодо виконання робіт доступності на об’єктах соціальної інфраструктури.

Ще одним кроком на шляху до безбар’єрності стане підписання Меморандуму про співпрацю в рамках реалізації USAID програми "Мріємо та діємо", яка передбачає ремонт молодіжних центрів, що сприятиме розширенню можливостей для молоді. У Славутичі дана програма буде реалізована для більшої доступності БК "Енергія" та молодіжного центру.

Програма "Мріємо та діємо" впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Нагадаємо, що у місті Славутич біля будівлі поліклініки на вулиці 77-ї Гвардійської Дивізії, 7 місцеві жителі помітили пандус, який поріс травою.

Читати "Моя Київщина" у Telegram