#

У Софіївській Борщагівці злочинець накинувся на поліцейського

09.02.2020 08:56
У Софіївській Борщагівці злочинець накинувся на поліцейського
Фото з місця події

Учора, 8 лютого, у селі Софіївська Борщагівка нетверезі чоловіки напали на поліцейський патруль, який оформляв ДТП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

"Під час складання адміністративного протоколу відносно водія-правопорушника до поліцейських підійшло троє невідомих чоловіків у цивільному одязі і почали втручатися у їхню роботу.  Один з них накинувся  на працівника поліції", -йдеться у повідомленні.

Так, водій, керуючи автомобілем "Фольксваген Пасат", пошкодив огорожу приватної будівлі у селі Софіївська Борщагівка. Щойно відповідне повідомлення надійшло на спецлінію 102, за вказаною адресою прибув наряд групи реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції.

На місці пригоди поліцейські виявили пошкоджений автомобіль «Фольксваген» та водія. Ним виявився 25-річний житель міста Вишневе, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження освідування на вміст алкоголю у присутності свідків він відмовився.

У цей час у роботу поліцейських втрутились невідомі чоловіки. Хуліган був напідпитку, на зауваження поліцейських не відреагував. Він накинувся на працівника поліції та наніс йому тілесні ушкодження. Правоохоронці затримали нападника. Це був 42-річний житель Вишневого у стані алкогольного сп’яніння. У подальшому потерпілий поліцейський звернувся до лікарні, де йому діагностували травму голови. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу для зловмисника та оголошення йому підозри. Наразі триває слідство.    

Також нагадаємо, що нещодавно в місті Боярка Києво-Святошинського району зловмисники напали на чоловіка, нанесли йому ножове поранення, забрали планшет і зникли у невідомому напрямку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: