#

У Софіївській Борщагівці з'явився ще один багатофункціональний спортивний майданчик (ФОТО)

26.07.2019 06:33
У Софіївській Борщагівці з'явився ще один багатофункціональний спортивний майданчик (ФОТО)
фото з місця події

У Києво-Святошинському районі, у Софіївській Борщагівці, за сприяння голови Києво-Святошинської районної ради Вадима Гедульянова, депутатів райради  та райдержадміністрації відкрили черговий спортивний майданчик Street Fight, призначений для занять з кросфіту, карате, боксу та інших видів єдиноборств

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Києво-Святошинської районної адміністрації 

"Розвиток спортивної інфраструктури – це інвестиції у здорову й успішну націю. Відкриттям таких об’єктів ми надаємо дітям і молоді реальну можливість займатися спортом і вести здоровий спосіб життя. Він призначений для безкоштовних тренувань не лише спортсменів, але й для усіх бажаючих жителів нашого району. На сьогодні не лише спортивне товариство, а й громада дають відмінну оцінку таким проєктам", – прокоментував відкриття нового спортивного об'єкту голова Києво-Святошинської районної ради Вадим Гедульянов.

Відтепер, кожен охочий зможе користуватися сучасним спортивним майданчиком на свіжому повітрі. Даний багатофункціональний спортивний комплекс можна використовувати як для звичайних тренувань, так і для занять бойовими мистецтвами, адже тут є все необхідне: боксерський ринг, груші, турніки та інший спортивний інвентар. 

Це вже 7-ий майданчик такого типу в пристоличному районі. Також за кошти районного бюджету найближчим часом з'являться ще 4 таких майданчики у різних населених пунктах району.

З нагоди відкриття майданчика у Софіївській Борщагівці відбулися показові виступи спортсменів, а дітей пригощали морозивом та розважали аніматори.

Нагадаємо, що у селі Крюківщина під Києвом завершується будівництво ТРЦ ParkSmall.

 
Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: