#

У Ставищенському районі чоловік погрожував та грабував односельчан

08.11.2019 10:15
У Ставищенському районі чоловік погрожував та грабував односельчан
Фото з місця події

Сьогодні, 8 жовтня, поліція Київщини затримала зловмисника, який переховувався від суду, бо вчинив ряд пограбувань у селі Богатирка Ставищенського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

Правоохоронці спіймали 30-річного чоловіка, що пограбував свого односельчанина з Богатирки. Відомо, що його розшукував один із судів Київщини через скоєння аналогічного злочину. Грабіжник напав на власника будинку, наніс удари кулаками по голові та погрожував, що має зброю. Зловмисник поцупив велосипед, гроші та мобільний телефон.

Слідчо-оперативна група Ставищенського відділення поліції встановила особу крадія та затримала його. За місцем його проживання вилучили речовий доказ – велосипед. Гроші витратив, а де викрадений телефон – невідомо.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Нападнику оголошено про підозру. Міру запобіжного заходу йому обере суд на період досудового розслідування.

Також нагадаємо, що у Білій Церкві двоє зловмисників, один з яких неповнолітній, пограбували 22-річного хлопця біля його будинку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: