#

У Ставищенському районі чоловік розправився з нападником (ФОТО)

09.04.2020 14:57
У Ставищенському районі чоловік розправився з нападником (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 9 квітня, у селі Винарівка Ставищенського району місцевий підприємець застрелив чоловіка, який неодноразово йому погрожував

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Варто зауважити, що приватний підприємець не мав на меті умисного вбивства. Відомо, що чоловік охороняв власне кафе у селі Винарівка, озброївшись мисливською рушницею. Близько 5-ї ранку він почув крики, погрози фізичною розправою на свою адресу та звук розбитого скла. Задля власної безпеки чоловік вийшов з кафе і з порога не прицільно вистрілив у темінь. Однак, від отриманого навмання вогнепального поранення непроханий гість одразу помер.  

Слід сказати, що загиблим виявився 42-річний раніше судимий місцевий житель, який неодноразово телефонував підприємцю з погрозами повернути надумані гроші. І цього разу він прийшов з погрозами, побив вікна у кафе та у вантажівці, яка була припаркована поруч. Наразі, 51-річного підприємця затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, що неподалік від села Полковниче місцеві жителі знайшли собаку з перев’язаними лапками, навколо якої сиділи маленькі цуценята.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: