#

У Ставищенській ДЮСШ встановлять новий боксерський ринг (ВІДЕО)

13.07.2020 09:43
У Ставищенській ДЮСШ встановлять новий боксерський ринг (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 13 липня, селищний голова Ставища Володимир Кошинський вручив сертифікат на встановлення нового боксерського рингу для вихованців місцевої ДЮСШ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Ставищенська селищна рада" у Facebook.

Окрім цього, голова РО ВФСТ "Колос" Сергій Дзисюк повідомив про облаштування нового покриття на футбольне міні поле за фінансування селищної ради.

Зауважимо, що селищний голова вручив медалі місцевим боксерам, які є учасниками збірної команди Київської області. Відтак, нагороди вручили  переможцю міжобласних турнірів серед наймолодших юнаків - Даниїлу Карпенку, призерам Всеукраїнських турнірів серед молодших юнаків Єгору Козаку, Тамерлану Білому, Денису Савчуку, призерці міжобласних турнірів серед дівчат Вірі Балабуєвій, чемпіонці ДЮСШ серед дівчат Естер Карпенко, чемпіону Всеукраїнських турнірів з боксу серед юнаків Олександру Тернесюку, призерам Київської області з боксу серед юніорів Руслану Мартиненку, Валентину Карпенку, призеру Київської області з боксу серед юнаків Дишлюку Максиму, чемпіонці міжобласних турнірів, члену збірної команди Київської області з боксу серед дівчат – Аліні Березіній, кандидату в майстри спорту України з боксу, чемпіонці Київської та Черкаської областей з боксу, бронзовій призерці чемпіонату України з боксу серед жінок-юніорок Аліні Тернесюк,  кандидату в майстри спорту України з боксу, багаторазовій чемпіонці Черкаської області, призерці чемпіонату України з боксу серед жінок-юніорок – Марині Савчук.

Поспілкувавшись з Іваном Дмитровичем, Володимир Кошинський зрозумів, що команді потрібен новий боксерський ринг для повноцінних тренувань, тому вручив сертифікат на отримання нового рингу, а ще святкові сувеніри "Я люблю Ставище", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що поблизу села Троїцьке Луганської області загинув 31-річний молодший лейтенант 24 королівської бригади імені Данила Галицького Тарас Матвіїв.  


Читати "Моя Київщина" у Telegram