#

У Ставищенській громаді активного готуються до опалювального сезону

08.09.2021 14:50
У Ставищенській громаді активного готуються до опалювального сезону
Фото з місця події

Стало відомо, що у Ставищі пройшла нарада щодо виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ставищенська селищна територіальна громада" у Facebook.

У дописі зазначається, що заклади культури Ставищенської селищної територіальної громади в більшості готові до опалювального сезону. Будівлі, що опалюються дровами: с. Сніжки, с. Розумниця, с. Антонівка на опалювальний період дровами забезпечені. Заплановано у 2021 році встановити електро-обігрівачі у Торчицькому будинку культури та бібліотеці.

КНП "Ставищенська лікарня" найближчим часом планує проводити тендерні процедури на закупівлю теплопостачання.

Підготовку до опалювального сезону обʼєктів, що знаходяться у підпорядкуванні відділу освіти Ставищенської селищної ради, триває. Необхідно додаткові кошти на оплату теплової енергії.

Також Ставищенським ЖКП виконані роботи у котельнях селища: котли були почищені, підварені, оновлено азбестові набивки. Комунальниками здійснено ремонт бетоної основи димової труби, поточний ремонт котелень (штукатурка, побілка, покраска), ревізія теплових колодязів.

Під час наради було розглянуто проблемні питання та запропоновано відповідні заходи для їх усунення.

Нагадаємо, що Ставищенська селищна рада оголошує повторний конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства "Ставищенська лікарня".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: