#

У Ставищенській громаді безробітних хочуть долучити до громадських робіт

05.04.2021 19:55
У Ставищенській громаді безробітних хочуть долучити до громадських робіт
Фото з місця події

Нещодавно представники Ставищенськи філії КОЦЗ разом із органами місцевого самоврядування обговорили проблему безробіття

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ставищенська селищна територіальна громада" у Faсebook.

Зазначається, що головним питанням порядку денного було затвердження заходів щодо проведення громадських робіт на території Ставищенської територіальної громади за участю безробітних та затвердження переліку видів громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру на 2021 рік.

Далі наголошувалося, що в умовах дефіциту якісних вакансій та гострої конкуренції на ринку праці все більшої уваги набувають громадські роботи — один із напрямків активної політики зайнятості населення. Крім того, це вагомий чинник, який знімає напругу на ринку праці, зокрема, в сільській місцевості. Такі роботи за участю безробітних громадян дозволяють органам місцевої влади вирішувати першочергові соціальні проблеми громад.

На кінець у повідомленні було сказано, що з метою благополуччя кожної людини, яка сподівається на допомогу у вирішенні питання щодо працевлаштування служба зайнятості активно співпрацює з місцевими органами влади.

Нагадаємо, що старости Ставищенської ОТГ задекларували заробітні плати за роботу в грудні 2020 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: