#

У Ставищі побував консул Республіки Польща (ФОТО)

30.01.2024 17:10
У Ставищі побував консул Республіки Польща (ФОТО)
Фото з місця події

27 січня Ставищенщину відвідав консул Республіки Польща Яцек Ґоцловський

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на телеграм-канал СТАВИЩЕ INFO.

У селищному будинку культури з історичною доповіддю виступив голова Українсько-польського товариства суспільних зв'язків "Трояндовий сад" Віктор Пільгуй, детально ознайомивши всіх присутніх з історичними постатями польського походження, які жили та працювали на території краю у 19 ст. Далі в програмі заходу були православні та польські колядки. До слова було запрошено священнослужителів: капелана Марека Рудзя, римо-католицького священника Івана Пищика, православного священника  Віталія Ейсмонта. 

Ставищенський селищний голова Леонід Джужик принагідно подякував владі Польщі та усьому польському народові за всеосяжну підтримку нашої держави впродовж повномасштабного вторгнення російської федерації та висловив сподівання на подальшу співпрацю та допомогу. В свою чергу, консул Республіки Польща Яцек Ґоцловський запевнив, що Польща буде підтримувати Україну в її боротьбі за перемогу у війні, демократію, розвиток соціально-економічної сфери та прагненні до розбудови розвиненої держави стільки, скільки буде потрібно.

Нагадаємо, що КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування" Ставищенської селищної ради отримав благодійну допомогу.




Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: