#

У Ставищі школярам розповіли про кібербулінг (ФОТО)

12.12.2020 10:20
У Ставищі школярам розповіли про кібербулінг (ФОТО)
Фото з місця події

У Ставищі в центральній бібліотеці школярам провели правознавчу годину "Уроки права – уроки життя"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бібліотеки Ставищенської ЦБС" у Faсebook.

У Ставищенській центральній бібліотеці приділяється значна увага підвищенню рівня правової освіти та інформованості читачів бібліотеки всіх вікових категорій, тому в бібліотеці оформлено "Куточок правових знань", ведеться картотека періодичних видань "Ваш сімейний юрист", проводяться дні інформації, правознавчі години, бесіди , презентуються новинки правознавчих видань.

Таким чином для учнів 10-го класу Ставищенського НВК №1 було проведено правознавчу годину "Уроки права – уроки життя". Запрошений на захід начальник Ставищенського бюро правової допомоги Кононюк, надав інформацію про роботу та функції бюро та надання безоплатної допомоги різним категоріям населення.

Цікавою та корисною для старшокласників була розповідь-застереження про кібербулінг, відповідальність та покарання за скоєний злочин, надано поради про захист від кібербулінгу. Бібліотекар Дишлюк  ознайомила молодь з розділами "Загальної декларації прав людини" та книгами перегляду "Є право - значить є надія".

Учні обговорили тему зустрічі та висловили власну думку про свої права, обов′язки та необхідність поповнення правових знань.

Нагадаємо, що нещодавно книжковий фонд Ставищенської центральної районної бібліотеки поповнився книгами, подарованими їх автором - Ганною Василівною Секрет (Ляшенко).

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: