#

У Студениківській громаді батькам новонароджених виплачуватимуть грошову допомогу (ФОТО)

19.05.2021 09:20
У Студениківській громаді батькам новонароджених виплачуватимуть грошову допомогу (ФОТО)
Фото з місця події

На останній десятій сесії депутати Студениківської ОТГ прийняли внесли зміни до рішення про бюджет громади на 2021 рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Студениківської ОТГ у фейсбуці.

Так, до Переяслав-Хмельницької ЦРЛ було перераховано півмільйона гривень. Також депутати вирішили передати частину амбулаторії села Семенівка на баланс  КП "Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини". Також у рамах програми "Турбота" запровадили підтримку родин та виплату допомоги на кожну новонароджену дитину у сумі 20 тисяч гривень. Рішення вступає у законну силу після підписання його головою у п’ятиденний термін і не має зворотної дії.

Окрім цього депутати одноголосно підтримали затвердження проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Миру в селі Соснова та вулиці Горького в селі Переяславське.

Одним із рішень було встановлення тарифу на послуги з водопостачання в селах Сомкова Долина та Пристроми, а також надання тримісячного терміну жителям багатоквартирних будинків у селі Переяславське для укладання договорів на обслуговування із КП "Господар".

Було також безоплатно прийнято об’єкти водопостачання з комунальної власності Баришівської  селищної ради у комунальну власність Студениківської  сільської ради.

Нагадаємо, що Бориспільська райрада розпорядилась передати по 1,5 млн грн із залишків бюджетуПереяслав-Хмельницького району Переяславській, Студениківській, Ташанській,Циблівській та Дівичківській ОТГ.



Читати "Моя Київщина" у Facebook