#

У Студениківській ОТГ будівельники перекривають дах дитячого садочка (ФОТО)

20.11.2020 14:50
У Студениківській ОТГ будівельники перекривають дах дитячого садочка (ФОТО)
Фото з місця події

Наразі в селі Переяславське, що входить до Студениківської ОТГ, будівельники перекривають дах дитячого садочка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook.

Будівельники повністю демонтували стару покрівлю, замінили дерев’яні конструкції і приступили до монтажу металочерепиці, усі дерев’яні конструкції оброблені, відповідно до вимог пожежної безпеки.

Окрім даху підрядники виконали ще ряд робіт із другої черги, з тепломодернізації. Зокрема було замінено шість вікон, що не відповідали вимогам енергозбереження, як дерев’яних, так і неякісних металопластикових. Розпочато також ремонт трьох ґанків, біля центрального встановлено металоконструкції для пандусу задля забезпечення вимог доступності. Наразі садочок відвідує 42 дитини, також тут розташовано перший клас школи. Ремонтні роботи із перекриття даху жодним чином не перешкоджають роботі закладу, дах вкрито гідробар’єрною плівкою. Будівельники працюють у посиленому режимі, претензій до їх роботи громада не має, - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.

На постійному зв’язку із підрядниками староста села Михайло Романович Ємельяненко, зокрема оперативно вирішили питання із краном, щоб підняти на дах покрівельний матеріал. Також староста пересвідчився, що котельне господарство працює добре, а у садочку тепло. Тепер головне, щоб погода дозволила ремонтникам завершити роботи на даху, потім продовжаться ремонти ґанків.

Також нагадаємо, що житель села Козлів Роман Турутя звернувся до Студениківської громади з пропозицією створити "місто" для дітей.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: