#

У Студениківській ОТГ жителі скаржаться на роботу "Укрпошти"

18.12.2020 19:50
У Студениківській ОТГ жителі скаржаться на роботу "Укрпошти"
Мешканці Студениківської ОТГ

Голова Студениківської ОТГ Марія Ляг провела виїзні зустрічі з мешканцями, де дізналася, що турбує жителів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook.

Жителів села Семенівка турбувало вуличне освітлення, зокрема заміна лампочок, реле та інше. У повідомленні сказано, що це буде вирішено поступово силами КП "Господар". Також говориться, що окремо вирішення чекають питання функціонування: маршрутного автобуса на Київ; узгодження маршруту Шевченківського та Помоклівського автобусу із заїздом в Семенівку та пільги на проїзд для пенсіонерів (докомпенсація).

Також турбувало жителів питання вивезення сміття, благоустрій кладовища, обрізка коронування дерев та розчищення порослі.

Зауважується, що актуальними залишаються питання зв’язку: Інтернет в відділення Укрпошти, встановлення освітлення на опорах мобільного зв'язку на в'їзді в село. Розглядались також глобальні питання про допомогу у придбанні житла та звернення з цією метою до меценатів. Передбачення у стратегії коштів на розвиток підприємництва та відсутність дитячого садочка.

Мешканці села Козлів та Сомкова Долина  також говорили, що їх турбує питання зв’зяку, обрізки дерев на кладовищі та заміни електроопор на бетонні.

У повідомленні наголошується, що спільним для всіх сіл громади залишається робота "Укрпошти".

Нагадаємо, що 14 грудня вийшло розпоряження про продовження карантинних обмежень у закладах освіти Студениківської сільської ради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: