#

У Святопетрівському дитсадок відремонтує компанія члена виконкому Вишневої міськради

04.03.2019 14:33
У Святопетрівському дитсадок відремонтує компанія члена виконкому Вишневої міськради
Дитячий садочок "Буратіно"

Днями стало відомо, що Святопетрівська сільська рада Києво-Святошинського району має намір відремонтувати в селі корпус №2 дитячого садка "Буратіно"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Киеввласть".

На реконструкцію планують витратити 23,7 млн ​​гривень.Право на ремонт віддали компанії ТОВ "Велес Плюс", засновником якої є член виконавчого комітету Вишневої міськради. Примітно, що більш вигідну пропозицію в конкурсі було відхилено.

Як стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 22 лютого 2019 року Святопетровскій сільрада Києво-Святошинського району Київської області уклав договір з ТОВ "Велес Плюс" (ТОВ "Велес Плюс") (*) на реконструкцію з будівництвом корпусу №2 дитячого садка ( ясла-садок) "Буратіно" по вулиці Червоний Орач, 1а в селі Святопетровское. Вартість угоди склала 23,7 млн гривень.

Згідно з угодою, до кінця поточного року підрядник повинен провести електромонтажні та сантехнічні роботи, облаштувати системи кондиціонування, вентиляції, пожежної сигналізації і блискавкозахисту. Крім цього підрядник повинен буде провести внутрішні ремонтні роботи, встановити малі архітектурні форми, впорядкувати й озеленити територію.

Гарантія якості робіт підрядником повинна скласти 3 роки з дня прийняття їх замовником.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Участь в аукціоні брали також брали ТОВ "Індустрія тепла"  і ТОВ "Будівельний центр К". Найвигідніше пропозиція була у ТОВ "Індустрія тепла", однак вона була відхилена тендерним комітетом. Причиною цього стало те, що в наданій компанією довідці про наявність матеріально-технічної бази нібито не була заповнена колонка "значення приналежності", не надано трудовий договір працівників, а також не надано в повному обсязі інформація про виконання аналогічних робіт.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol , компанія ТОВ "Велес плюс" була зареєстрована 19 травня 2000 року. Її засновники - Людмила Таранда (70%) і Павло Сокиркін (30%), останній також числиться керівником фірми. Статутний фонд компанії складає 47 тис. Гривень.

Крім ТОВ "Велес плюс" Павло Сокиркін - засновник компаній ТОВ "Будстандарт-Інвест", ПП "Метдізайн", ТОВ "Автогрупа".

Згідно інформації на сайті Вишневського міськради, людина з таким прізвищем та ініціалами (Сокиркін Павло Вікторович) є чинним членом виконкому міськради VII скликання.

Згідно даними Bi.prozorro, ТОВ "Велес плюс" за час свого існування отримало 23 підряду на загальну суму 42,5 млн гривень. Найбільше коштів компанія отримала від Святопетровского сільради - 24,1 млн гривень. Договір на реконструкцію дитсадка "Буратіно" є найдорожчим в історії компанії. Також ця фірма уклала три договори з КП "Святопетровское" Святопетровского сільради.

Крім цього, Святопетровскій сільрада 9 жовтня 2017 року укладав договір з ПП "Метдізайн" (також належить Павлу Сокиркін) на ремонт сільської ради загальною сумою 153,4 тис. Гривень. А в серпні 2018 року ЗАТ (дитячий садок) "Буратіно", який підпорядкований Святопетровскому сільради, замовляв у цій компанії ремонт санвузлів на суму 195,4 тис. Гривень.

Згідно з інформацією в Єдиному держреєстрі судових рішень, в 2014 році ТОВ "Велес плюс" фігурувала у кримінальній справі про конвертацію грошових коштів за участю підставних компаній.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: