#

У Таращанському районі колишній зек пограбував дідуся (ФОТО)

15.04.2020 11:44
У Таращанському районі колишній зек пограбував дідуся (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 15 квітня, у селі Буда Таращанського району колишній в'язень представився працівником поліції і вкрав у 82-річного гроші та подушки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області. 

Зловмисник навідався до літнього господаря будинку під виглядом пенсіонера і вимагав, щоб той повернув наркотики, які нібито ховає у будинку. Крадій штовхнув господаря і нахабно пограбував, забравши 400 гривень та дві подушки, після чого - втік з місця події на автомобілі.

На щастя, дідусь одразу повідомив про пограбування, тому співробітники Таращанського відділення поліції миттєво відреагували на повідомлення та прибули на місце події.  Небайдужі громадяни, котрі стали свідками, як тікав невідомий, повідомили поліцейським прикмети транспортного засобу. Відтак, правоохоронцям вдалося затримати 32-річного зловмисника, який виявився жителем Черкас. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, що в селі Плоске Таращанського району сталася пожежа у приватному будинку, в результаті якої загинули троє малолітніх дітей.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: