#

У Таращанській громаді люди протягом 30-ти років борються за право на землю

23.07.2021 17:20
У Таращанській громаді люди протягом 30-ти років борються за право на землю
Фото з мережі Інтернет

У селі Станишівка Таращанської ОТГ Білоцерківського району люди вже 30 років борються за право приватизації земельних ділянок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на жителів села.

Зазначимо, що до редакції звернулася жителька села Станишівка Вікторія Гриновецька. Жінка зазначила, що місцева влада не надає можливості людям приватизувати земельні ділянки, хоча на це є офіційні документи, мовляючи, 9,300 га, підуть під цвинтар.

Вікторія стурбована:

Ми маленьке село, у якому мешкає всього до 200 осіб, після останніх виборів місцевих рад на родину з 4-х осіб нашого місцевого депутата Рибалка В.М. були подані заяви на приватизацію наших земельних ділянок.

Коли жителі села дізналися про це, вирішили подати також заяви на приватизацію. Однак, родичі депутата вже розпочали розробку технічної документації. Люди в розпачі, місцева влада розводить руками.

Варто додати, що сесія Таращанської міської ради відбудеться 27 липня 2021 року, де будуть розглядатися заяви жителів села.

Нагадаємо, що депутат Білоцерківської районної ради Олександр Сергієнко вирішив взяти участь у конкурсі "Адвокат року – 2021" у номінації "Захист бізнесу".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: