#

У Таращі для відвідувачів Центру молодіжних інновацій провели Wi-Fi

02.03.2020 13:39
У Таращі для відвідувачів Центру молодіжних інновацій  провели Wi-Fi
Фото з місця події

Стало відомо, що наприкінці лютого в Таращі на базі районної бібліотеки відкрили Центр молодіжних інновацій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

Подія зібрала чимало гостей і стала гідним фіналом грантового проєкту випускниці курсу "Громадська освіта для молодіжних працівників" Ірини Удовенко, завідувача сектора культури, молоді та спорту Таращанської райдержадміністрації.

Центр – це вільний простір для реалізації творчої молоді, місце для навчань, втілення нових задумів, презентацій, майстер-класів, зустрічей, здорового відпочинку та неформального спілкування. Його двері відкриті для усіх, хто прагне саморозвитку та бажає змінити наше місто та район на краще.

Читальна зала підключена до безпровідного інтернету – тепер завдяки зоні Wi-Fi відвідувачі зможуть безкоштовно користуватися сучасними цифоровими інформаційними послугами.

Отримано новинки літератури, ігри, матеріали для творчості. Завдяки участі у проєкті бібліотека надаватиме соціальні послуги "бібліоняні", які допоможуть молодим батькам зайняти дітей і нададуть їм вільний часу для спілкування у молодіжному Центрі.

Тісна співпраця, що дала позитивні результати у створенні "резиденції" для молоді Таращанщини, була винагороджена: усі її учасники отримали, не тільки футболки з логотипом Центру, а й щиру вдячність від всієї молоді м. Тараща та району.

Також нагадаємо, що 11 лютого неподалік від міста Тараща на 122 км дороги Київ — Звенигородка сталося зіткнення вантажівки DAF та легкового авто ВАЗ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: