#

У театрі ім. Саксаганського призначили нового керівника (ФОТО)

03.03.2024 15:14
У театрі ім. Саксаганського призначили нового керівника (ФОТО)
Юрій Доник

В.о. директора Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Саксаганського у Білій Церкві став актор Юрій Доник 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис директора Департаменту культури та туризму КОДА Анни Куценко.

Відчайдушний. Мабуть це перше, що я кажу про Юрій Доник з моменту його призначення. Сьогодні представила його в новій для нього ролі - в.о. директора нашого театру ім. Саксаганського у Білій Церкві. Радію поповненню у команді. Вірю в тебе, друже. Усіх небайдужих запрошую до співпраці, бо цей театр - наш з вами,

   прокоментувала призначення Анна Куценко.

Попередній очільник театру Ігор Подолянець, що був призначений в.о. директора Київського обласного музично-драматичного театру імені Панаса Саксаганського у 2020 році, із початком повномасштабної війни став одним із перших добровольців Київщини, які пішли захищати Батьківщину. Із 27 лютого 2022 року і до сьогодні бере участь у бойових діях на Донецькому та Луганському напрямках, займається пошуками загиблих військовослужбовців, співпрацює з державними органами, сім’ями військовополонених і безвісти зниклих.

Нагадаємо, що Іван Сторчак – десятикласник із Катюжанки Київської області, що разом із командою створив проєкт та виграв кошти, які витратив на відновлення шкільного театру та STEM кабінет для учнів молодшої школи.

Возможно, это изображение 6 человек

Возможно, это изображение 2 человека

Читати "Моя Київщина" у Facebook