#

У Тетіївському районі відбулося зариблення Галайківського водосховища

24.10.2019 06:59
У Тетіївському районі відбулося зариблення Галайківського водосховища
Фото з місця події

У понеділок, 21 жовтня, неподалік від села Галайки Тетіївського району відбулося зариблення Галайківського водосховища ,було випущено дві тонни риби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook.

Вселення здійснювалось за рахунок за коштів користувача спеціального товарного рибного господарства відповідно до Режиму рибогосподарської експлуатації водойми.

Так, до водосховища було випущено 2 018 кг дволіток риби, середньою вагою близько 200 грамів/екз. Зокрема, 1 900 екз. (380 кг) коропа, 7 500 екз. (1 350 кг) товстолоба білого, 900 екз. (162 кг) товстолоба строкатого та 700 екз. (126 кг) білого амура.

Контроль за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів здійснювали працівники Київського рибоохоронного патруля.

"Згідно режиму рибогосподарської експлуатації даного водосховища було виконано 100% план щодо обсягів робіт з відтворення водних біоресурсів. Наступні акції зариблення очікуються вже наступного року", - прокоментував виконуючий обов’язки начальника Київського рибоохоронного патруля Олег Баздуганов.

Також нагадаємо, що 19 жовтня на річці Тетерів поблизу села Лапутьки Іванківського району чоловік займався браконьєрством, він ловив рибу за допомогою сіток.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: