#

У Тетіївській ОТГ відкрили Центр адмінпослуг

05.12.2019 16:30
У Тетіївській ОТГ відкрили Центр адмінпослуг
ЦНАП у Тетіїві

Сьогодні, 5 грудні, у Тетіївській об’єднаній територіальній громаді відкрили ЦНАП, що дасть можливість мешканцям отримувати доступ до 175 видів якісних адмінпослуг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Тетіївської міської ради" у Facebook.

Допомогу в ремонті, модернізації центру, устаткуванні робочих місць ЦНАПу меблями та технікою, громаді надала Програма "U-LEAD з Європою".

Персонал ЦНАПу пройшов курс тренінгів, який розробили шведські та українські експерти програми. Під час урочистого відкриття персонал отримав сертифікат про проходження практики.

Оновлений Центр надаватиме 175 видів адмінпослуг – соціальний захист, пенсійні послуги, реєстрація актів цивільного стану, бізнесу та нерухомості, земельні послуги.

Центр доступний для людей з інвалідністю та має дитячий куточок. Окрім основного офісу, у п’яти селах ОТГ створили представництва Центру, куди за послугами можуть звертатися жителі віддалених сіл громади та інших населених пунктів району.

Нагадаємо, що 6 вересня, у селі Дібрівка Тетіївського району провели другий сімейний день саду на якому відвідувачам розповіли секрети агровиробництва та обробки деяких продуктів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: