#

У Тетіївській ОТГ відкрили Open Space (ВІДЕО)

28.12.2019 10:55
У Тетіївській ОТГ відкрили Open Space (ВІДЕО)
Фото з місця події

Нещодавно в Центрі надання адміністративних послуг Тетіївської громади відкрили Open Space, який став 56-тим в Україні та другим в Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Тетіївської ОТГ у Facebook.

Загалом відтепер прийом громадян буде вестись за принципом «відкритого простору». Це дозволить уникнути черг завдяки функціонуванню «електронної черги», забезпечить створення зручних та доступних умов для отримання послуг за принципом «єдиного вікна».

Під час урочистого відкриття міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк за декілька хвилин отримав повторне Свідоцтво про народження.

Наступний Open Space на Київщині відкриють в Переяславі.

Також нагадаємо, що в селі Кашперівка Тетіївського району пенсіонерці зателефонував чоловік та представився "майором поліції", а потім повідомив, що її син збив дитину на пішохідному переході.

Довідкоао:

Open Space – це сучасний офіс європейського зразка, який надаватиме послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Принципова відмінність офісів Open Space від традиційних ДРАЦСів в тому, що ви контактуєте лише з одним оператором, який прийме документи, надасть консультацію й одночасно внесе нову інформацію до реєстру актів цивільного стану через електронний кабінет.

Видача готових документів та оплата послуг здійснюються на місці, а вартість абсолютно не відрізняється від тарифів у звичайних відділах ДРАЦС.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: