#

У Тетіївському районі молодики викрали аж три "ВАЗи" за ніч

12.10.2019 13:55
У Тетіївському районі молодики викрали аж три "ВАЗи" за ніч
Фото з місця події

Учора, 11 жовтня, у Тетіївському районі викрили аж три автівки за ніч, у першому авто закінчився бензин, у другому були спущені колеса, у третьому хлопці розбили скло та поїхали до Тетіївського ПТУ, де навчалися

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Жителька села Черепин Тетіївського району повідомила в поліцію, що в неї викрали  автомобіль "ВАЗ". Літня жінка запідозрила в цьому свого онука.

За наданою інформацією, група реагування патрульної поліції розпочала нічні пошуки. Трьох неповнолітніх угонщиків, які тікали від правоохоронців, уже на іншій викраденій машині, наздогнали в полі.

При затриманні сталося зіткненні двох авто – викрадене перекинулося, а поліцейське зазнало ушкоджень.

У ході слідчих дій з’ясувалося, що хлопці поцупили аж три "ВАЗи" за ніч. Забравши дідусеву «п’ятірку», онук разом із двома товаришами вирішив покататися в напрямку Погребищенського району Вінницької області.

По дорозі закінчився бензин, тому вони пішли до найближчого села та поцупили стареньку «копієчку» на одному із подвір’їв. Утім, не побачили, що в неї спущені колеса. Доїхавши до дідусевої автівки, почали їх міняти – не вийшло.

Повернувшись знову до села, викрали вже третій «ВАЗ». Розбили скло, дістали з «бардачка» ключі та поїхали до Тетіївського ПТУ, де навчалися. Там їх і побачила поліція, у якої вже було орієнтування на зловмисника. Переслідування закінчилося затриманням правопорушників.

За даним фактом складено адмінпротокол за ст.184 КУпАП України (невиконання батьками своїх обов’язків).

По двом викраденням на Вінничині відкрито кримінальні провадження за ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Також нагадаємо, що невідомий чоловік на одній із вулиць міста Бровари намагався заволодіти чужим транспортним засобом.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: