#

У Тетївському районі чоловік вирощував канабіс

24.11.2019 15:00
У Тетївському районі чоловік вирощував канабіс
Фото з мережі Інтернет

У Тетіівському районі чоловік вирощував коноплю, а потім фасував її в поліетиленові пакети та продавав

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Тетіївським відділом Білоцерківської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушення, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів у великих розмірах з метою збуту та ч. 1 ст. 313 КК України, тобто у незаконному придбанні та зберіганні обладнання для виготовлення наркотичних засобів.

Встановлено, що на території Тетіївського району Київської області, місцевий житель за місцем свого проживання організував лабораторію для вирощування наркотичного засобу канабіс.

В ході проведеного обшук виявлено та вилучено обладнання та речовини для вирощування канабісу, фрагменти коріння вказаних рослин, а також пофасований в поліетиленові пакети канабіс загальною масою понад 500 г.

На даний час досудове розслідування триває та вживаються заходи до встановлення інших осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.

Також нагадаємо, що у Васильківському районі правоохоронці розшукували викрадений мопед та злочинця, проте окрім вкраденого виявили у правопорушника нарколабораторію, зброю та вибухівку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: