#

У Требухові та Княжичах виділять 2,5 млн грн на пункти невідкладної допомоги

13.10.2023 20:00
У Требухові та Княжичах виділять 2,5 млн грн на пункти невідкладної допомоги
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 13 жовтня, на позачерговій сесії Броварської міської ради депутати ухвалили рішення про виділення 2,5 млн грн на потреби Броварського міського центру первинної медико-санітарної допомоги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Трибуна – Бровари.

За проєктом рішення, 1 млн 068 тис. 724 грн вдалось перерозподілити з інших категорій Програми за рахунок економії коштів, а 1 млн 449 тис. 370 грн  - виділять із бюджету додатково.

Як повідомила на засіданні спільних комісій начальниця відділу охорони здоров’я Ніна Хорошаєва, кошти потрібні для утримання нещодавно відкритих пунктів цілодобової невідкладної допомоги у селах Требухів та Княжичі. Ця сума задовольнить потребу на обслуговування переданих автомобілів та виплату заробітної плати працівникам до кінця 2023 року.

Пункти невідкладної допомоги облаштували в приміщеннях, які виділили старости Княжичів і Требухова. Бригади, які працюють по селах, забезпечені всім необхідним для того, щоб транспортувати важких пацієнтів без залучення екстреної медичної допомоги, підпорядкованої обласному центру. Доправлятимуть хворих до Броварської міської лікарні.

Нагадаємо, що з бюджету Броварської громади виділять кошти для 43 людей.

Читати "Моя Київщина" у Facebook