#

У Васильківському районі загострився конфлікт між перевізниками та ветеранами АТО (ФОТО)

16.06.2018 16:19
У Васильківському районі загострився конфлікт між перевізниками та ветеранами АТО (ФОТО)

Вчора, 15 червня, у Васильківській РДА відбулася зустріч тристороння зустріч керівництва району з керівниками підприємств, що займаються пасажирськими перевезеннями, аби врегулювати питання пільгового проїзду ветеранів АТО

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Васильківської РДА у Facebook.

Останні тижні в Інтернет-просторі і соціальних спільнотах Васильківського району можна помітити відеозаписи конфліктів водіїв "маршруток" та осіб – учасників АТО щодо можливостей пільгового проїзду на території Васильківського району.

15 червня за участі голови Васильківської районної ради Наталії Баласинович, голови Васильківської РДА Владислава Одинця, заступника голови Васильківської РДА Євгенія Червенка, голови Васильківського міськрайонного центру допомоги учасникам АТО Артема Хасанова, Марусі Звіробій, командира інструкторського підрозділу "Марусині ведмеді" ВДВ ЗСУ, керівників підрозділів апарату Васильківської РДА відбулась зустріч-нарада з керівниками підприємств, що займаються пасажирськими перевезеннями.

Наталія Баласинович, Владислав Одинець виваженими ґрунтовними аргументами довели перевізникам, що безкоштовний проїзд нечисленних українських героїв – учасників антитерористичної операції – це те мале, чим можуть віддячити громадяни людям, що ризикували на Сході своїм життям і здоров’ям.

Тримаючи в руках об’яву, де наголошується про пільговий проїзд ветеранів АТО в маршрутках, Наталія Баласинович зауважила: "На цій об’яві – мій особистий телефон. Запевняю вас (перевізники), що всі скарги про неправомірні або образливі дії водіїв щодо учасників АТО будуть розглядатись особливо прискіпливо".

Врешті решт керівники чотирьох підприємств – перевізників домовились організувати разом з представниками громадських організацій ветеранів АТО на Васильківщині спеціальні зустрічі з водіями маршрутів для роз’яснення позиції ветеранів.

На думку Владислава Одинця, спостерігати за діалогом повинен відділ економічного розвитку, власності, торгівлі та транспорту Васильківської РДА.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: