#

У Василькові азербайджанець-нелегал залякує місцевих

11.04.2019 05:49
У Василькові азербайджанець-нелегал залякує місцевих
Затриманий чоловік

Учора, 10 квітня, правоохоронцями було встановлено нелегальне перебування в Україні дуже агресивно налаштованого іноземця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу головного управління Національної поліції в Київській області.

Місцева жителька звернулася до дільничного офіцера Васильківського відділу поліції з проханням утихомирити сусіда, який поводить себе вкрай агресивно. Під час проведення профілактичної бесіди з чоловіком правоохоронець з’ясував, що громадянин Азербайджану на території України живе незаконно – у нього закінчився термін перебування.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Тому щодо іноземця було складено адміністративний протокол за ст. 203 КУпАП. Наразі правопорушник  знаходиться в пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Суд постановив примусове видворення із забороною в'їзду на 5 років. Однак, іноземець погрожував усім, що ще повернеться до України.

Загалом, із початку операції «Мігрант» підготовлено і направлено до Державної міграційної служби 131 подання про примусове повернення іноземців, із яких 51 – задоволено.

Нагадаємо, що в Києво-Святошинському районі іноземці-нелегали пограбували будинок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: