#

У Василькові двоє знайомих побили чоловіка та вкрали у нього авто

09.07.2021 20:30
У Василькові двоє знайомих побили чоловіка та вкрали у нього авто
Фото з місця події

Нещодавно 40-річний мешканець міста Васильків повідомив до поліції про те, що двоє знайомих його побили та викрали автомобіль

Правоохоронці встановили, що між трьома місцевими жителями виникла сварка, яка переросла в бійку. Завдавши тілесні ушкодження власнику авто, 43-ох та 41-річний товариші викрали його авто "Volkswagen Transporter" та поїхали в невідомому напрямку.

На місце події виїхали співробітники відділу поліції №1 (м. Васильків) Обухівського РУП. Потерпілий надав правоохоронцям прикмети зловмисників та детально розповів, що трапилось. На розшук автівки та викрадачів було орієнтовано всі екіпажі поліції.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців, чоловіків затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Викрадену автівку вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання. Згодом, після проведення всіх необхідних слідчих дій автомобіль буде повернуто власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманим. Міру запобіжного заходу для них обере суд.

Також нагадаємо, що сьогодні, 8 липня, між Васильківською міською радою та ТОВ "Advanter Health" було підписано меморандум про спільні наміри щодо впровадження проєктів із розробки та реалізації стратегічних планів розвитку системи охорони здоров'я.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: