#

У Василькові хочуть обмежити продаж алкоголю у нічний час

04.03.2019 16:54
У Василькові хочуть обмежити продаж алкоголю у нічний час
Фото з мережі Інтернет

На сайті електронних петицій з’явилося звернення щодо обмеження продажу алкогольних напоїв у місті Васильків з 23 години ночі до 9 години ранку

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт електронних петицій, автором ідеї виступили Катерина Носальська.

Жінка говорить, що у місті сталася критична ситуація з роботою цілодобових торгових точок, де реалізується алкогольна продукція, що сприяє поширенню рівня споживання алкоголю та призводить до збільшення негативних наслідків, зокрема, криміногенної ситуації в місті. Саме тому, існує нагальна необхідність вжиття профілактичних заходів, спрямованих на подолання зазначеної соціальної проблеми.

"Відтак, одним з таких заходів може бути обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі, малих архітектурних формах та тимчасових спорудах торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення на території міста Васильків шляхом заборони їх реалізації з 23:00 до 09:00 години", - йдеться у повідомленні.

Жінка просить Васильківську міську раду та її виконавчі органи підготувати проект та прийняти рішення щодо встановлення зазначених в даній петиції обмежень.

Згідно положення, петиція буде розглянута міською радою в тому разі, якщо її підтримають не менше як 100 осіб. Станом на 4 березня ініціативу підтримали 22 людини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: