#

У Василькові правоохоронці чотири години катували людину (ВІДЕО)

19.10.2019 12:34
У Василькові правоохоронці чотири години катували людину (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 18 жовтня, двоє працівників поліції отримали від регіонального управління ДБР повідомлення про підозру у вчиненні тортур

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Еспрессо".

"Чоловік на зупинці громадського транспорту почав словесну суперечку з правоохоронцями. У відповідь вони застосували сльозогінний газ і почали бити людину прикладом автомата", - зазначає директор ДБР Роман Труба.

За його ж словами, перепалка почалась на очах у перехожих. Потім охоронці порядку надягли на потерпілого кайданки, вивезли його на безлюдну місцевість у Васильківському районі й почали жорстоко бити.

"Дійшло до того, що горе-поліцейські закрили людину в багажнику, вдаривши прикладом згаданого автомата по голові. Тривали всі ці знущання близько чотирьох годин", - зазначив Роман Труба.

Працівники поліції повернули чоловіка до місцевого відділу поліції та виписали протоколи про адміністративні правопорушення. Рідні потерпілого, сподіваючись на допомогу та справедливість, звертались із заявою до цього ж відділення.

"Злочин хотіли приховати, від відповідальності втекти. Та не вийде. Бо коли мова іде про порушення прав людини, її гідності, заподіяння моральних та фізичних страждань громадянину, реакція може бути лише одна - притягнення до відповідальності", - наголосив директор бюро.

Нагадаємо, що поблизу села Гребінки Васильківського району під колесами легкового автомобіля загинула 45-річна жінка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: