#

У Василькові пройшли міжнародні навчання для військових за участі заступника голови Генштабу

21.09.2019 10:29
У Василькові пройшли міжнародні навчання для військових за участі заступника голови Генштабу

Заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв в ході робочої поїздки до Центру підготовки сержантського складу зустрівся з командирами батальйонів та головними старшинами різних родів військ Збройних Сил України, які приймають участь у семінарі за участі іноземних військових фахівців.

Про це повідомляє прес-центр повітряного командування «Центр».

У Василькові на базі 202 центру підготовки сержантського складу Об'єднаного навчального центру Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба ЗС України за участі фахівців Школи НАТО, розпочався семінар з питань взаємодії офіцерів і сержантів, розподілу повноважень між ними та ролі й місця сержантського складу в професійному війську.

Як зазначають у прес-службі, даний семінар сплановано та проводиться відповідно до Імплементаційного плану міжнародних заходів з розвитку професійного сержантського корпусу Збройних Сил України в рамках програми НАТО «Удосконалення військової освіти» (DEEP) та діяльності Багатонаціонального об'єднаного координаційного комітету (МJC).

Генерал-лейтенант Сергій Наєв відзначив важливість та необхідність якнайшвидшого впровадження нової системи відповідно до стандартів Північноатлантичного альянсу , що дасть можливість розвитку професійного українського війська, у новому форматі мислення, підготовки та щоденної життєдіяльності військових організмів.

-Повернувшись до військових частин впроваджуйте всі набуті знання від іноземних колег, крокуйте до нових стандартів у військовій діяльності, будуйте Збройні Сили України на фундаменті професіоналізму, бойової підготовки, довіри і взаємоповаги. І пам’ятайте головне, найбільшою цінністю - є збережене життя та здоров'я підлеглого особового складу. - зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: