#

У Василькові псевдожурналіст погрожував агітатору

25.10.2020 15:26
У Василькові псевдожурналіст погрожував агітатору
Фото з місця події

У Василькові чоловік з підробленим журналістським посвідченням погрожував одному з місцевих агітаторів притягнути його до відповідальності та пошкодити намет

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу поліції київської області

У місті Васильків двоє чоловіків представились журналістами та  почали вимагати в одного з агітаторів припинити вести свою діяльність. Вони обґрунтували свої дії тим, що нібито помітили неправдиву інформацію в агітаційних матеріалах. Вони погрожували притягнути до відповідальності агітатора та пошкодити намет.

Агітатор повідомив про інцидент до поліції, котра оперативно виїхала на місце події. Невдовзі поліцейські встановили осіб, які погрожували агітатору. Одного з них запідозрили у підробці журналістського посвідчення, тому вилучили його.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Фальшивому журналісту загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: