#

У Василькові від коронавірусу помер батько 10 дітей, його дружина в реанімації

24.03.2021 08:40
У Василькові від коронавірусу помер батько 10 дітей, його дружина в реанімації
Фото з мережі інтернет

У неділю, 21 березня, у місті Васильків Обухівського району від COVID-19 помер батько-вихователь дитячого будинку сімейного типу Володимир Родіков, переселенець з Донбасу, батько 10 дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Київщина ЗА Майбутнє" у Facebook.

Батько-вихователь дитячого будинку сімейного типу Володимир Родіков помер від COVID-19 у Василькові, а його дружина Діана Родікова знаходиться зараз у реанімації. Діти, які теж захворіли на коронавірус, знаходяться у лікарні, однак вони залишилися практично без нагляду.

Володимир і Діана Родікові – переселенці з Донбасу. У їхній сім’ї виховуються 10 дітей, п’ятеро з яких є прийомними.  Це зразкова сім’я, яка залишилася без підтримки в критичний момент .

На Київщині є близько 13 тисяч багатодітних сімей. При цьому, з початку року в області побільшало ситуацій, коли дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, немає кому захистити. Мова йде про дітей-сиріт, що проживають у дитячих будинках сімейного типу, яких у період карантину немає кому доглянути: батьки з ковідом, діти – сам на сам із проблемами. Соціальні працівники і правоохоронці з початком карантину фіксують збільшення таких випадків.

Нагадаємо, що у Василькові охоронці порядку врятуваличоловіка з водяної пастки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: