#

У Василькові встановили шибеницю біля будинку голови Конституційного Суду (ФОТО)

07.11.2020 17:50
У Василькові встановили шибеницю біля будинку голови Конституційного Суду (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Васильків учасники автопробігу хотіли дістатися до будинку голови Конституційного Суду України Олександра Тупицького

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Громадське радіо", поліція блокувала рух автівок учасників автопробігу до будинку Олександра Тупицького.

Учасники закликали їх пропустити. Своєю чергою поліція у гучномовець говорила дотримуватися порядку. Між учасниками автопробігу та правоохоронцями були поодинокі сутички.

Адвокат Масі Найем намагався вмовити правоохоронців пропустити хоча б дві автівки. Поліція відмовлялася, бо нібито за двома автівками поїдуть ще.

Активісти намагалися прорватися до будинку пішки. Поліція попросила збільшити дистанцію між людьми та авто, бо у Василькові червона карантинна зона.

Згодом поліція та учасники автопробігу домовилися, що дві автівки проїдуть на 5 метрів. А люди розтягнуться біля паркану на відстані витягнутої руки. Поліція відійшла на 5 метрів і зупинилися.

Зрештою учасникам вдалося встановити шибеницю біля паркану.

Нагадаємо, що Всеукраїнська Аграрна Рада вважає, що проєкт рішення Конституційного Суду України щодо роз'яснення положень статей 13 та 14 Конституції України призведе до знищення українського аграрного сектору.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: