#

У Василькові запрацював мобільний пункт для тестування на COVID-19 (ФОТО)

16.09.2020 14:10
У Василькові запрацював мобільний пункт для тестування на COVID-19 (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 15 вересня, Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги запустив мобільний пункт для проведення ПЛР тестування на COVID-19 на території лікарні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" у Facebook.

Зазначимо, що продовжує функціонувати інфекційний кабінет №109 на першому поверсі дорослої поліклініки та виїзна мобільна бригада.

Ми з розумінням ставимося до пацієнтів, які мають симптоми захворювання та потребують ПЛР тестування, тому продовжимо функціонування мобільного пункту допоки дозволять погодні умови, – йдеться у дописі.

Метою такого рішення є рівномірний розподіл навантаження та зменшення терміну очікування в черзі пацієнтів із симптомами коронавірусу.

Щоб зробити ПЛР-тестування, потрібно звернутися до свого сімейного лікаря, який визначить саме ваш випадок та видасть направлення, вказавши місце взяття забору матеріалу для тестування.

Нагадаємо, що 14 вересня у місті Васильків небайдужі мешканці повідомили правоохоронцям про крики неповнолітніх дітей в одній із квартир багатоповерхівки.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: