#

У Василькові заступниця міністра освіти та науки Віра Рогова провела виїзну нараду

20.03.2021 10:00
У Василькові заступниця міністра освіти та науки Віра Рогова провела виїзну нараду
Фото з місця події

Учора, 19 березня, у КНЗ КОР "Васильківський професійний ліцей" відбулася робоча зустріч за участю заступниці Міністра освіти і науки України Віри Рогової

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку " КНЗ КОР "Васильківський професійний ліцей"" у Facebook.

Також у зустрічі брали участь директор департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації Жанни Осипенко та партнери з питань реформування системи харчування у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

У ході зустрічі обговорили ряд питань щодо модернізації харчоблоку, придбання сучасного технологічного обладнання й устаткування, створення належних умов для безпечного харчування, навчання персоналу, який задіяний в організації харчування в закладах освіти, забезпечення формування культури здорового харчування.

Пріоритетні напрями визначені, попереду втілення проєктів, адже в нас є спільна мета – виростити та виховати здорових, розвинених та освічених громадян України, - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що цілодобова "гаряча" телефонна лінія Васильківського міського голови Наталії Баласинович розпочала свою роботу.

May be an image of 1 особа, стоїть та у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: